Ledige stillinger

ER DU SKAteks NYE PLC/SCADA PROGRAMMØR?

Du bliver ansvarlig for gennemførelse af softwareprogrammering af større og mindre projekter i en spændende virksomhed som leverer automatik og styring primært fjernvarmebranchen.

Du skal indgå i et team på i dag 5 – 8 programmører og dine primære opgaver vil være PLC og SCADA programmering til vores projekter. Udover projekterne vil der også være serviceopgaver for både nye og eksisterende kunder.

Læs mere her

Søg jobbet

Er der ikke en ledig stilling, der passer til dig?

En uopfordret ansøgning kan være din genvej til drømmejobbet, og vi hører altid gerne fra dig, hvis du ønsker at blive en del af SKATEK.

Send os en uopfordret ansøgning på mail: hr@envatek.dk, allerede i dag. Vi læser ansøgninger og indkalder til samtale løbende.

Vores succes er vores medarbejdere - viden, erfaring og tekniske/faglige kompetencer er noget som vi sætter højt, men personlighed, gennemslagskraft og evnen til at holde en positiv dialog er, al ting til trods, mindst lige så vigtige. 

Vi kikker efter nye kollegaer, der vil være med til at udvikle forsyningssektoren, industrien og byggeriet med grønne, vedvarende og bæredygtige projekter. 

Uopfordret ansøgning

Hvis vi ikke har et stillingsopslag åbent eller et der passer til din profil, er du velkommen til at sende en uopfordret ansøgning. Send din ansøgning til SKAtek@SKAtek.dk og skriv “uopfordret ansøgning” i emnefeltet.

Ved at sende din ansøgning accepterer du at SKAtek A/S beholder din ansøgning og personlige oplysninger i en periode op til 6 måneder.

Vi stiller ingen formkrav til din ansøgning! Men, din motivation må gerne skinne igennem og hvilke kompetencer du mener er dine stærkeste fortrin (bare rolig, du kommer til at lære mange flere med en ansættelse hos SKAtek A/S). 

Alle ansøgere vil modtage en meddelelse, men vi sender ikke andet feedback ved uopfordrede ansøgninger, medmindre du bliver indkaldt til samtale.

 

Ny dimitteret

Jeg har ingen erfaring, ingen referencer og ingen viden ... Vi har haft dine sko på og kan godt huske at starte på arbejdsmarkedet var en stor mundfuld.

Send din ansøgning til SKAtek@SKAtek.dk og skriv “Dimittend ansøgning [FAGFELT]” i emnefeltet.

Senior og med bunker af erfaring

Jeg har masser af erfaring, bunker af projektreferencer og mere end nok viden at øse af, men jeg vil gerne arbejde på nedsat tid for at også kunne hellige mig mine hobbyer, læsning, familie med mere.

Send din ansøgning til SKAtek@SKAtek.dk og skriv “Senior ansøgning” i emnefeltet.

Studerende / Bachelor projekt / Praktik

Vi tager gerne en snak, hvis du mangler en virksomhed at skive et projekt sammen med eller et sted at være i praktik i. Send din ansøgning til SKAtek@SKAtek.dk og skriv "Studie ansøgning [EMNE]” i emnefeltet.

Vi er mest interesserede i projekter med indhold af;

  • Styring
  • Automatik
  • Programmering
  • Proceselteknik indenfor varme & køling

Hvis du søger om at komme i praktik hos os, så forvent at sikkerhedssko, tang og Excel bliver lige vigtige.

Skal vi ikke bare mødes?

Book et møde og lad os tage en uforpligtende snak, om hvordan vi sammen kan styre jeres næste projekt.
Kontakt os

Styring & Automatik

SKAtek A/S specialiseret i at levere skræddersyede løsninger af styringer og SRO-anlæg til solvarmeanlæg i hele verden, ligesom selskabet er involveret i varmepumper, biokedler og energicentraler i både Danmark og Norden.

Om SKAtek A/S

Læs mere
Læs mere
Cookies
2024 © Envatek
Dixon Creatives